Become A Sponsor

Hoewel er in Nepal gratis schoolonderwijs is, zijn kinderen en ouders niet in staat om boeken, schoolbenodigdheden en uniformen voor het onderwijs aan te schaffen. Veel kinderen gaan nog steeds niet naar school, vanwege de financiële achtergrond van hun ouders en de sociale en economische situatie. De kinderen krijgen geen basisonderwijs, stoppen met leren vanwege financiële problemen van de ouders. 

Bungamati Foundation Nepal ondersteunt sinds de oprichting arme en gemarginaliseerde kinderen om te blijven leren en het middelbaar onderwijs af te ronden.

Ieder geïnteresseerd individu, familie of groep kan sponsor worden van Bungamati Foundation Nepal door een donatie te doen. Jouw donatie helpt de gemarginaliseerde en arme kinderen om onderwijs te krijgen en te blijven leren. Op een andere manier helpt u ons bij het beheren van programma’s van Bungamati Foundation Nepal.

Het is een geweldige manier om een verschil te maken in de levens van kinderen in Nepal. Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van een soort via Bungamati Foundation Nepal, kunt u contact opnemen:

  • U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen, voor meer informatie over het sponsorprogramma.
  • Individuen, gezinnen en groepen kunnen het onderwijs van de kinderen sponsoren, en programma’s waarin u geïnteresseerd bent.
  • Wanneer u besluit te sponsoren, doet u jaarlijks een donatie van € 100,- voor schoolkosten.
  • Wij sturen u regelmatig updates over de voortgang van uw sponsorkind op school. U ontvangt ook brieven en tekeningen van het sponsorkind.
  • Als u naar Nepal wilt reizen, bent u van harte welkom om de school van het sponsorkind te bezoeken en zijn/haar familie te ontmoeten.

Met uw sponsoring steunt u het werk van Bungamati Foundation Nepal, om het belangrijkste werk te doen, zodat levens van kinderen in Nepal verbeterd worden.

Bedankt voor uw interesse in een sponsorkind via Bungamati Foundation Nepal! Uw steun zal een echt verschil maken in het leven van een sponsorkind in nood. 

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met: lia@bungamati.org or sukha@bungamati.org 

Sponsor A Child